LOKALITA

Nitra

TYP

Rodinný dom

PLOCHA

125m²

UKONČENIE

09 / 2017

Zadaniam od klientov pre nadčasový a elegantný interiér sme sa veľmi potešili 🙂
Základ tvoria svetlé odtiene bielo-béžovej na podlahe a nábytku, biele steny, doplnené tapetami a obkladom z kameňa a sekundárne šedé akcenty. Priestor mal byť jednoduchý, presvetlený a čistý s dostatkom úložného riešenia pre potrebné veci.
Prízemie tvorí veľká denná zóna, komora a kúpeľňa, na poschodí sa nachádzajú izby, samostatná kúpeľňa a toaleta.
Nosná priečka v dennej zóne predeľuje kuchynskú a spoločenskú zónu, pričom ostali opticky a materiálovo prepojené. Výraznú črtu tvorí kombinácia béžovej a púdrovoružovej so šedou v rôznych odtieňoch a textúrach. Biely kameň s odleskami v zlomoch umocňuje dojem elegantného priestoru. Kuchyňa je navrhnutá tak, aby aj s vecami na pracovnej doske vyzerala stále uprataná. Klienti si priali mať okrem jedálenského stola aj barový pult. Zaujímavé svietidlá dotvárajú celkový elegantný dojem. Izby na poschodí sme navrhovali s ohľadom na potreby jednotlivých úžívateľov.

Pre trojčlennú rodinku sme vytvorili zároveň praktické priestory s príjemnou atmosférou.